Exposicions

Mostra dels treballs dels alumnes dels tallers 2023/2024

Tallers d’Art de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell

Preu: Entrada lliure

 • Inauguració, dijous 20 de juny a les 19.00h.
  Exposició del 20 de juny al 12 de juliol de 2024.
  De dimarts a dissabte de 17.30 a 20.30h.
 • Sala I, II i Cub d’Assaig
  Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Fundació Privada
 • PG. de Manresa, 20
  08202, Sabadell
Taller d’aquarel·la i Taller de pintura (Grups de matí, mijdia i tarda)
Sala 1

Els alumnes del taller d’aquarel·la mostraran els últims treballs de camp fets al Mercat Central de Sabadell. L’objectiu és ensenyar tot l’aprenentatge adquirit durant el curs a partir d’una pràctica in situ a partir del mestratge del professor Joan Coch.Des de l’apranentage de la pintura com a experiència personal i la praxi del dia a dia, els alumnes del taller de pintura del professor Jesús Led mostraran diferents treballs realitzats en la tècnica de l’oli del gènere del retrat, bodegó i paisatge dels exteriors de l’Acadèmia de Belles Arts.

Seminaris d’història de l’art
Sala Ull d’escala

Els alumnes de la historiadora de l’art, Rosa Dopazo, mostraran les seves conclusions al voltant de tots aquells coneixements i conceptes adquirits al llarg del curs, mitjançant diferents imatges i reflexions personals sobre obres, contextos i moviments artístics.
Aula de dibuix de nu
Sala Cub d’AssaigEls alumnes de l’aula oberta de dibuix de nu, a càrrec del professor Josep Ubia, exposaran un recull d’aquells dibuixos que pel seu caràcter experimental i estilístic, resumeixen l’aprenentatge adquirit de tot l’any a partir dels valors de la composició, la proporció, la tècnica, la llum i la perspectiva.Taller Expressa’t i taller Investigació Artística (Alumnes de 5 a 10 anys i d’11 a 17 anys)
Sala 2
Tant els alumnes més petits com els joves alumnes de l’Acadèmia, mostraran alguns dels treballs fets durant l’any, on el joc i l’exercici es fan partícips de la mostra. Dibuix, pintura, escultura i gravat seran les diferents disciplines amb què, els alumnes de la professora Emma Abella i Gerard Torres, en seran els protagonistes.